Bejelentés


LÉLEKTERÁPIA Ép testben ép lélek

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Budavári Ildikó, Kiskőrös


1966-ban születtem Kiskőrösön és itt is lakom.
25 éve óvodapedagógusként dolgozom. Munkám során sok szülő ajándékozott meg a bizalmával s gyakran fordultak hozzám tanácsért gyeremknevelési nehézségeikkel kapcsolatban, és én szívesen segítettem.
Mivel mindig érdekelt a pszichológia, sok könyvet olvastam gyermek-nevelésről, párkapcsolatról, emberek közötti kapcsolatról.
A munkám és az életem folyamán többször feltett „miértekre” és „hogyan továbbokra” kerestem a válaszokat. Részt vettem Autogén tréningeken, Darnel tréningen, elvégeztem az Agykontroll tanfolyamait, ami mindig segített kicsit előbbre jutni.
Így kerültem kapcsolatba a kineziológiával, ahol az oldások nagy hatással voltak rám és a lányomra is. Később úgy hozta a „véletlen”, hogy mikor érdeklődtem, pont indult a képzés a Sub Rosa Képességfejlesztő központban, ahol One Brain facilitátori végzettséget szereztem. Azóta folyamatosan élvezem az oldások eredményét magamon a családomon és a hozzám fordulókon egyaránt.


„ Az életed akkor kezdődik, amikor ráébredsz, szabad vagy,
tiéd a választás mindenben”


 


 
Hírek
Lélekterápia

A honlapom megkezdte aktív közreműködését.....


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!